Praktiske oplysninger

Der er mange praktiske ting at forholde sig til når man skal flytte ind på Familiebo, derfor har vi samlet nogle af de praktiske informationer her på siden.

 

PAKKELISTER

Det kan være svært at vide hvad man skal have med når man flytter ind på Familiebo, derfor har vi lavet en pakkeliste med de mest nødvendige ting. Vi har lavet to lister en til dig/jer med større børn og til dig/jer med spædbørn. Men når man flytter ind på Familiebo kan det også være rart, at medbringe nogle af sine personlige ejendele for at gøre værelset hjemmeligt og hyggeligt.

 

WIFI

Familiebo tilbyder WIFI-adgang til alle på Familiebo. Du/I finder vores WIFI ved at finde netværket 'Familiebo'. Koden til vores WIFI er 'tryghavn'.

 

INDKØB

Da Familiebo ligger tæt på byen er der gode muligheder for indkøb, vi hjælper gerne med at vise rundt i byen indtil man bliver mere kendt i byen.

 

DAGLIGDAGEN

På Familiebo serveres der morgenmad alle ugens dage. Morgenmaden serveres som buffet i køkkenet fra kl. 07, og pakkes væk igen omkring kl. 09.

 

Familierne skal alle dage selv sørger for frokost - nogle dage er der er rester fra aftensmaden, det er man velkommen til at tage til sin frokost.

 

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag er der fælles aftensmad på Familiebo. Aftensmaden bliver serveret som buffet i køkkenet kl. 17.30. Vi forsøger gerne, at tage hensyn til eventuelle allegener eller andre særlige behov. Hver fredag laves der madplan til den kommende uge, her kan man komme med ønsker til madplanen. Vi tilbyder en alsidig kost og serverer salatbar hverdag. 

 

Alle familier får deres eget bord i vores spisestue så man spiser sammen i familien.