Huset

Familiebo holder til i en stor lys og velholdt patriciervilla nær Vejle centrum med udsigt over by, skov og fjord. I stueetagen og på 1. sal har vi 6 store familieværelser, en stor fællesstue og terrasse. I stueetagen er der en stor og hyggelig opholdsstue, kontor, aktivitetsrum til børn og en smuk hall, hvor beboerne kan benytte computerudstyr. I kælderen er der fælleskøkken, spisestue og vaskerum. Her findes også et stort badeværelse med både bruse- og karbad.

På 2. sal har vi en rummelig 3 værelses lejlighed, eksempelvis til familier med flere børn. Lejligheden er møbleret og velindrettet med eget køkken og bad. Til lejligheden hører desuden egen terrasse med udsigt over Vejle by.

Vi har tilmed en stor have som året rundt bliver brugt til afslapning og leg. Haven er lukket og indrettet med legeudstyr til børn i forskellige aldre. Blandt andet har vi en stor trampolin.

Helt små børn kan sove i barnevogne på terrassen eller i haven.

Familiebo ligger i gåafstand til indkøbsmuligheder og til gågaden i Vejle.  Med en bybus er man hurtigt ved fjorden og stranden. Der går bybusser 100 meter fra huset.